Επίσκεψη του τμήματος Μαγειρικής στην Λέσχη του Πανεπιστημίου Κρήτης

 Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη κρίθηκε παιδαγωγικά και απο τους σπουδαστές απόλυτα επιτυχής. Είχαμε ενημέρωση απο την Αρχισεφ και την υπεύθυνη ποιότητας της λέσχης φαγητού για όλα τα στάδια παρασκευής του φαγητού καθώς και την υγιεινή και  ασφάλεια. Επίσης μιλήσαμε για τις προυποθέσεις ατομικής υγιεινής και υγιεινής και απολυμάνσης χώρων .Μας ενημέρωσαν ότι καθημερινά σιτίζονται περίπου 2000 άτομα.