Ο τουρισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη γαστρονομία. Γι΄ αυτό το λόγο το τμήμα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Δ Εξαμήνου, επισκέφτηκε το εργαστήριο παραγωγής φύλλου μπακλαβά, του κυρίου Χατζηπαράσχου, ένα από τα λίγα που έχουν απομείνει σε ολόκληρη την Ελλάδα και το μοναδικό που υπάρχει στο Ρέθυμνο. Παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία, η οποία ξεκινάει από τρία υλικά και καταλήγει σε εμπόρευμα μέσω μίας πρωτότυπης και εντυπωσιακής διεργασίας. Αποτέλεσε μία πολύ σημαντική σύνδεση του γαστρονομικού τουρισμού με τους καταρτιζόμενους της ΣΑΕΚ Ρεθύμνου.
- Αρχικη
- ΣΑΕΚ Ρεθυμνου
- _Το ιδρυμα
- _ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
- _ΕΝΤΥΠΑ
- _Εργαστηρια
- _Βιβλιοθηκη
- _Erasmus+
- _ΔΡΑΣΕΙΣ
- _ΧΟΡΗΓΟΙ
- Εκπαιδευτικοι
- _Εκπ/κεσ επισκεψεισ
- _ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
- _ΑΠΟΥΣΙΕΣ
- _Βαθμολογιες
- _αλλα εγγραφα
- Καταρτιζομενοι/εσ
- _Ειδικοτητεσ
- _ΕΓΓΡΑΦΕΣ
- _ΦΟΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ
- _Καταταξεις
- _Μετεγγραφες
- _ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ
- _επιδομα ανεργιασ
- _στεγαστικο επιδομα
- _ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΕΓΓΡΑΦΑ
- Πρακτικη
- _Απαλλαγη
- _Πρακτικη
- _Ανακοινωσεισ ΠΑ
- Eclass
- Erasmus+
- Επικοινωνια